mesaje publicitare, productie publicitara

Provocare: Pozitionarea showroomului din zona centurii Bucurestiului necesita o semnalizare suplimentara, la fel si celelalte magazine care aveau nevoie de o semnalizare suplimentara si in acord cu noua identitate a brandului.

Solutia: Amplasarea unui panou publicitar vizibil din ambele sensuri de mers pentru showroom-ul de pe centura si roll-up-uri pentru celelalte magazine.

Acest ¬†panou va fi folosit atat ca indicator catre showroom cat si pentru promovarea diferitelor produse. Incercam sa venim cu solutii de promovare focusate pe cresterea vizibilitatii (propunerea de mesaje publicitare care sa atraga atentia si care sa fie ¬†centrate pe un singur produs) la fiecare decorare. Cream layoturi in functie de produsele “vedeta” ale unui sezon si ne bazam pe materiale publicitare de calitate.

Pe langa aceste servicii, ne-am ocupat si de creatie de grafica pentru casete directionale si alte diverse materiale de promovare pentru magazine.

Grafica publicitara, productie publicitara, incriptoonare prelata auto, materiale publicitare, materiale productie publicitara, roll up